dilluns, 15 de maig del 2023

DIA DE LA GASTRONOMIA

JAPÓ
Aquest curs, al menjador, cada mes hem triat un dia per endinsar-nos en la cultura i gastronomia d’algun indret més o menys desconegut per a nosaltres. Així dons, hem viatjat gastronòmicament fins a Mèxic, i hem menjat fajitas, fins a Anglaterra i hem desgustat Fish and chips, Itàlia, Amèrica...etc fins arribar al 17 d’abril en que varem celebrar el Gastronomic day de Japó.
Va ser un dia fantàstic perquè vam gaudir d’un àpat fabulós.
De primer: tallarins amb verdures i salsa de soja, i de segon: filet de lluç teriyaki Va estar del tot divertit menjar amb palets de fusta.
I a més, ens va fer molt feliços rebre un missatge molt especial des de Japó de la Clàudia, la filla de la nostra monitora Marian.
La Clàudia actualment resideix al Japó on estudia, i pels vols de Nadal, quan va venir a visitar a la família, va vindre al menjador i ens va explicar tota mena de curiositats de la cultura japonesa, des de la seva indumentària, la llegua, els costums i els menjars típics,... ens va encantar i vam aprendre un munt de coses.
Moltes gràcies Clàudia!!
Aquí us deixem un petit recull de tot plegat.

FOTOS
 

 VÍDEO CLÀUDIA

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada